Kog hvedekernerne møre, ca 35 min. Hak nødderne groft, bland dem med hvedekernerne og honning. Spred det ud på en bageplade med bagepapir og bag det til det er gyldent og sprødt. Ca. 10-15 min.
Køl det ned.
Skræl æblerne, skær dem i halve og udhul dem.
Læg dem på en bageplade med den runde side opad. Drys med sukker og bag dem i 20-25 min.Til sukkeret er karmeliseret.
Kom de varme æbler på en tallerken, drys med "myslien" og kom en kugle vanilleis ovenpå.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1982 gange, og udskrevet 50 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider