Æg og sukker røres godt sammen - tilsæt mel og den smeltede margarine. Rør det godt sammen og kom mandelessensen og bagepulver i.
Dette kommes i en smurt randform og sættes i en gryde med kogende vand. Ca 2 1/2 cm vand i gryden. Der må ikke rende vand ind i randformen når man sætter kagen i. Læg låg på og skrue ned på svag varme så det stadig bobler og lad kagen koge i 45 min. uden at løfte låget.
Kagen tages ud af formen og køler lidt af. Hvor efter den pyntes med brun glasur eller smeltet chokolade. Hele kagen skal dækkes med det.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5751 gange, og udskrevet 52 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider