Koge kage

Koge kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 10

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ej fryseegnet

Indsendt af : Gitte

Indsendt :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
200 g.sukker
225 g.margarine
3 tsk.mandelessens
3 æg
1 tsk.bagepulver med top
 
Opskrift:
Æg og sukker røres godt sammen - tilsæt mel og den smeltede margarine. Rør det godt sammen og kom mandelessensen og bagepulver i.

Dette kommes i en smurt randform og sættes i en gryde med kogende vand. Ca 2 1/2 cm vand i gryden. Der må ikke rende vand ind i randformen når man sætter kagen i. Læg låg på og skrue ned på svag varme så det stadig bobler og lad kagen koge i 45 min. uden at løfte låget.

Kagen tages ud af formen og køler lidt af. Hvor efter den pyntes med brun glasur eller smeltet chokolade. Hele kagen skal dækkes med det.


karakterer:
Opskriften er vist 7841 gange,
og udskrevet 67 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu