Kom mel i skål
Smøret smuldres i dejen bland godt sammen
Opløs gæren i lun mælk
Hældes i dejen
Og bland det i 2 min
Et lille tip kom Evt en tsk vanilje sukker i
Hæves i 30-60 min et lunt sted
Rul dejen ud og riv chokoladen over hele dejen Pånær de sidste 2 cm så du kan lukke dejen
Kom nu syltetøj ovenpå men ikke for meget
Rul dejen sammen til en roulade og skær 2 cm stk af hele vejen op (alt efter hvor store sneglene skal være)
Lig stykkerne fladt på et stk bagepapir og tryk dem så flade og hvis du ikke kan lide at grisse fingrene kan du komme et stk bagepapir ovenpå for derefter at trykke dem flade
Efterhæve i 30 min
Kom i 180 grader alm ovn og bag i 20 min men tjek lige efter 15 min da der er stor forskel på ovne :)
Når sneglene er færdige og kølet lidt af blander du lidt maizena i Flormelis inden du kommer varmt vand i så flyder det ikke så meget over sneglene og holder tykkelse
Bon appetit det smager så godt og er ikke så fedtet :)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1533 gange, og udskrevet 23 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider