Salt, gær og honning røres sammen til en flydende masse i et stort fad.
Skyr, vand og rapsolie røres godt sammen.
Den grove speltmel tilsættes og røres ud indtil alle klumper er væk. Herefter tilsættes sigte speltmel og hvedemel og røres sammen til en ensartet dej.
Dejen overdækkes og sættes til hævning i køleskabet natten over.
Næste dag formes dejen til 18 boller på to bageplader.
Bollerne bages i 30 min i en forvarmet ovn på 200 grader (varmluft 180 grader).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2008 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider