Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Wok med Røget Tun i Teriyaki

Wok med Røget Tun i Teriyaki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.røget tun, strimlet
100 g.blomkålsbuketter
100 g.broccoli buketter
50 g.porrer, i skiver
50 g.gulerødder, i strimler
100 g.squash, i kvarte
50 g.teriyaki sauce
10 g.paprikapulver
 Salt
 Peber
 Olie til stegning
 


Opskrift:

Olien kommes i en wok og varmes godt, og tunkødet steges hurtigt gylden i olien, grønsagerne kommes ved sammen med teriyaki saucen og paprika pulveret og steges til grønsagerne er møre, smages til med salt og peber.

Hertil kan serveres kogte stegte Basmatis ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7617 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu