Wok med Røget Tun i Teriyaki

Wok med Røget Tun i Teriyaki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.røget tun, strimlet
100 g.blomkålsbuketter
100 g.broccoli buketter
50 g.porrer, i skiver
50 g.gulerødder, i strimler
100 g.squash, i kvarte
50 g.Teriyaki (Sojasauce)
10 g.paprikapulver
 Salt
 Peber
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Olien kommes i en wok og varmes godt, og tunkødet steges hurtigt gylden i olien, grønsagerne kommes ved sammen med teriyaki saucen og paprika pulveret og steges til grønsagerne er møre, smages til med salt og peber.

Hertil kan serveres kogte stegte Basmatis ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10005 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu