kyllingerest gerne med skind200 g. kyllingerest gerne med skind
1
lille løg1 lille løg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
50-100
g.
frosne slikærter50-100 g. frosne slikærter
4
spsk.
fløde 38 %4 spsk. fløde 38 %
Timian Timian
Chili mix krydderi på kværn Chili mix krydderi på kværn
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
Havsalt Havsalt
1
spsk.
Smør1 spsk. Smør
Opskrift:
Skær løget i skiver og svits i smør i en 20 cm pande til glasagtig over jævn varme.
Pres hvidløg og tilsæt
Skær kylling i tern og svits med et par minutter
Skær slikærter i bidder og svits til optøet.
Hæld æggemasse over.
Æggemasse:
Pisk 4 æg med fløde, salt, peber, knsp. chili eller to -3 omgange på kværn og en halv tsk. timian.
Når æggemassen er stivnet halvvejs over jævn varme i 5 minutter tag da panden og sæt i ovnen på anden øverste rille og tænd grill sammen med varmluft i ca. 5 minutter (forudsat din pande tåler det). Når overfladen er brun og æggemassen størknet ( kig ind i din ovn hele tiden) så har du en velsmagende og cremet omelet som jeg lavede den en søndag morgen i januar og tænkte whau... og jeg har dælme lavet mange omeletter men aldrig grillet overfladen.
Spis evt. ovenpå rugbrød med et godt lag smør.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1549 gange, og udskrevet 44 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider