mørk chokolade (brug ikke chokolade knapper)150 g. mørk chokolade (brug ikke chokolade knapper)
2
bananer2 bananer
1
æble1 æble
150
g.
margarine/smør150 g. margarine/smør
Flormelis efter behov Flormelis efter behov
Opskrift:
180 grader almindelige ovn
Hak bananerne eller mos dem
Skær æblet i små tern
Hak chokoladen
Kom sukker i skål sammen med vanilje sukker og kom æg i og rør godt sammen i 3-4 min
Dernæst kommes gær i og rør til det er opløst
Så kommer du bananerne og æblet i Samt chokoladen og rør nu ingredienserne godt sammen
Nu kommes mel i lidt af gangen rør godt sammen
Smør bageform i olie eller kom bagepapir i
Hæld kageblandingen i
Der er stor forskel på ovne så tjek undervejs hvor meget din kage er bagt
Når kagen har fået 45 min kommes bagepapir ovenpå for ikke at blive brændt
Sæt kagen i ovn igen og bag den i yderligere 45 min
Når kagen er færdig skal den lige køle af i 5 min
Kom derefter varmt vand i Flormelis og kom glasuren på kagen Så det flyder ned i kagen
Så den klar til servering
Super lækker kage
Bon appetit :)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4621 gange, og udskrevet 22 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider