Røget tun carpaccio med blomme vinagrette

Røget tun carpaccio med blomme vinagrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.røget tun
2 stk.modne blommer
1 dl.hvid balsamico
4 dl.olivenolie
80 g.Felt salat
0.25 bdt.rød basilikum
 
Opskrift:
Tun skæres i tynde skiver og lægges i bunden af en stor tallerken. Den ene blomme skæres i små fine tern. Den anden bIendes med hvid balsamico, olivenolie, salt og peber -sigtes og blandes med de fine tern.

Felt salaten skylles og svinges, blandes derefter med strimler af rød basilikum. Husk at gemme topskuddene til pynt.

Salaten lægges i top på midten af tallerken, og tunen dryppes med blomme vinagrette.

Serveres med lun flutes og smør.


karakterer:
Opskriften er vist 13369 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Aase Jegsen  -  2010-01-01 18:31:59
Retten er meget velsmagende - en fin og spændende kombination af ingredienser - men, men, der er alt for meget dressing til blomme vinagretten. Brug kun 1/4 dl hvid balsamico og 1 dl olivenolie.