Jordskokkerne skrælles eller skrubbes.
Skær dem i ca. 3-4 mm tykkelse.
Vend dem med olivenolie - gerne i en frysepose, som fordeler olien effektivt.
Læg dem ud på en bageplade med bagepapir, så de ikke overlapper.
Strø salt på og bag dem ved 200 gr. i 15-20 minutter.
Efter 15 minutter har de en anelse sprødhed, og ved 20 minutter er de helt møre.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3695 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider