Knuste kartofler
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
16-24 små kartofler.
Nye kartofler uskrællede eller gamle skrællede koges ca. 25 minutter, så de i princippet er færdigkogte. Mas dem i en bradepande smurt med olivenolie med f.eks. en gaffel, så de knuses, men ikke går helt fra hinanden. Pensl kartoflerne med olivenolie og hakket rosmarin. Du skal ikke være nærig med olien. Salt kartoflerne og bag ved 200 grader C. alm. ovn næstøverste rille i 25 minutter. Pensl eller spray med æbleeddiken inden servering. Kartoflerne kan tåle en del mere eddike, end man skulle tro, så måske får du ikke smagen helt rigtig i første forsøg, men når dosis er god, er smagen himmelsk. |
|
Opskriften er vist 8405 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne