Knuste kartofler

Knuste kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red:

Knuste kartofler, billede 4 Knuste kartofler, billede 1 Knuste kartofler, billede 2 Knuste kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g.kartofler
1-2 dl.Olivenolie
 Frisk rosmarin
 Salt
1-1.5 dl.æbleeddike
 
Opskrift:
16-24 små kartofler.
Nye kartofler uskrællede eller gamle skrællede koges ca. 25 minutter, så de i princippet er færdigkogte.

Mas dem i en bradepande smurt med olivenolie med f.eks. en gaffel, så de knuses, men ikke går helt fra hinanden.
Pensl kartoflerne med olivenolie og hakket rosmarin.
Du skal ikke være nærig med olien.
Salt kartoflerne og bag ved 200 grader C. alm. ovn næstøverste rille i 25 minutter.

Pensl eller spray med æbleeddiken inden servering.

Kartoflerne kan tåle en del mere eddike, end man skulle tro, så måske får du ikke smagen helt rigtig i første forsøg, men når dosis er god, er smagen himmelsk.


karakterer:
Opskriften er vist 5816 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu