Kartoflerne koges ca. 25 minutter, så de i princippet er færdigkogte.
Mas dem i en bradepande smurt med olivenolie med f.eks. en gaffel, så de knuses, men ikke går helt fra hinanden.
Pensl kartoflerne med olivenolie og hakket rosmarin.
Du skal ikke være nærig med olien.
Salt kartoflerne og bag ved 200 gr. i 25 minutter.
Pensl eller spray med æbleeddiken inden servering.
Kartoflerne kan tåle en del mere eddike, end man skulle tro, så måske får du ikke smagen helt rigtig i første forsøg, men når dosis er god, er smagen himmelsk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 4268 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider