Pizzasnegle med spinat og svampe

Pizzasnegle med spinat og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 Stk.

FrokostRet : Frokost - Pizzasnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mich049f

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
40 g.smør
3 dl.mælk
1 tsk.rørsukker
1 tsk.salt
 Hvedemel
 Speltmel
 Rugmel
 
 Koncentreret tomatpuré
2 fedhvidløg
1 løg
0.5 posefrisk spinat
0.5-1 bakkesvampe
1 ds.hakkede tomater
 Salt
 peber
1 humpelgod ost
 
Opskrift:
Smelt smørret ved lav varme, og bland det med stuetempereret mælk
Opløs gæren i den lune blanding, og tilsæt derefter sukker og salt
Rør melen i, til det bliver en fast og let klæbrig dej
Form dejen til en klump, drys lidt mel over, og dæk til med et klæde
Stil skålen med dej til hævning et lunt sted i ca. 50 minutter

Hak i mellemtiden spinaten, og skær løg og svampe i tern
Når dejen har hævet, deles den i to (lettere at arbejde med end én stor)
Den ene klump rulles til en flad, aflang firkant på let meldrysset bord
Koncentreret tomatpuré fordeles over fladen
Pres det ene hvidløg ud over, og fordel det nogenlunde jævnt
Fordel spinat, svampe og løg jævnt ud over
Tag en teske, og “klat” hakket tomat rundt hist og her
Krydr til sidst med salt og peber, og rul dejen stramt sammen
“Pølsen” skæres nu i 1-2 cm. tykke skiver med skarp kniv
Læg sneglene forsigtigt på en bageplade, og drys med revet ost
Gentag proceduren med den anden klump dej
Bag sneglene i ovnen ved ca. 180 graders varmluft
Sneglene er færdige, når de har fået farve og sprøde kanter
Lad dem afkøle på en bagerist, og nyd dem lune!

Tips:

Mængden af de tre typer mel har jeg ikke præcise mål på. Jeg tilføjede lidt efter lidt i de mængder, jeg selv fandt passende, indtil dejen var blød og en lille smule klæbrig.





karakterer:
Opskriften er vist 4537 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu