Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget tunfisk med indbagt spinat

Røget tunfisk med indbagt spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.røget tun
225 g.butterdej, 1 rulle
250 g.helbladet spinat
1 dl.piskefløde
25 g.mandelsplitter
 salt
 peber
 muskat
1 æg, til pensling
 
Opskrift:
Butterdejen rulles ud. Der stikkes 8 runde, lige store plader ud. Spinaten blancheres, og fløden hældes ved. Mandelsplitter og krydderier tilsættes. Koges godt ned. Kan evt. jævnes. Spinaten afkøles og lægges midt på butterdejspladen, den anden lægges ovenpå. Trykkes sammen i kanten med en gaffel. Pensles med æg. Bages ved 200 grader i ca. 15 min. Serveres til røget tun, der er skåret i skiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6782 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu