Smør (Rigeligt som Price siger)125 g. Smør (Rigeligt som Price siger)
Frisk kørvel (rigeligt) Frisk kørvel (rigeligt)
1
tsk.
tørret estragon1 tsk. tørret estragon
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Smelt noget smør og svits løg og hvidløg. Kom balsamico, Estragon og godt med peber i og lad det koge ind til en "tyk pasta". Hæld nu rom i og bring det i kog.
Nu skal det simre til det er kogt kraftigt ind mindst halvdelen og helst ind til en tredjedel.
Hæld det hele igennem en si og evt. et viskestykke, hvis en hel "ren" sauce ønskes.
Tilbage i gryden med det og tilsæt nu oksefonden. Bring det igen i kog og lad det simre til mindst halvdelen er væk. Igen gerne helt ned til en tredjedel. Hvis en sauce mere ala en "glace" ønskes skal det koges yderligere ind.
Alt ovenstående kan fint gøres dagen før det skal bruges.
Inden servering bringes det igen i kog og en god klat smør tilsættes, ligesom der smages til med salt og peber.
5-10 minutter inden servering tilsættes let hakkede kørvelblade, der skal ikke spares.
Værsgo en fantastisk rom & kørvel sauce, som dine gæster garanteret ikke har smagt før.
Tip: Tilsæt 1/4 L piskefløde og du får en "rundere" sauce, det gør jeg selv.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3541 gange, og udskrevet 31 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider