Smuldre æblekage med kanel
Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader.
Skræl æblerne og skær dem i både. Læg dem i et stort, smurt tærtefad, og drys dem med sukker og kanel. Hak smør og mel sammen, og findel det til en grynet masse. Heri blandes sukker og kokosmel, og dejen fordeles over æblerne, og trykkes lidt til. Bag kagen i ca. 35 minutter. Serveres lun med cremefraiche eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 6924 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne