æble (skrællet og skåret i små tern)1 æble (skrællet og skåret i små tern)
1
rødløg1 rødløg
1
øko appelsin1 øko appelsin
8
nelliker8 nelliker
20
g.
smør 20 g. smør
lidt
kanel lidt kanel
lidt
tørret timian lidt tørret timian
Opskrift:
Smøret smeltes ved middel varme i en gryde, og et finthakket rødløg tilsættes. efterfølgende tilsættes rødkålen hakket efter behag (gerne fint) og æblet.
appelsinen skæres i kvarte og nellikerne sættes i og de tilsættes rødkålen.
så tilsættes vin, 2 dl ribena, lidt balsamico, kanel og timian.
Den skal nu simres under låg i 2-3 timer. Den smages løbende til, og justeres alt efter hvor sød man vil have den. der tilsættes også lidt salt og peber
Ribena skal snildt udskiftes med andet. Dens eneste funktion er at tilføre retten sødme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 6972 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Carla - 2015-12-25 14:24:57 Vildt lækker! kan klart anbefales
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider