Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 pers

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : André

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.rødkål
5 dl.vedsmagende rødvin
 lidtBalsamicoeddike
2-3 dl.Ribena (ikke light)
1 æble (skrællet og skåret i små tern)
1 rødløg
1 appelsin
8 nelliker
20 g.smør
 lidtkanel
 lidttimian, tørret
 
Opskrift:
Smøret smeltes ved middel varme i en gryde, og et finthakket rødløg tilsættes. efterfølgende tilsættes rødkålen hakket efter behag (gerne fint) og æblet.
appelsinen skæres i kvarte og nellikerne sættes i og de tilsættes rødkålen.
så tilsættes vin, 2 dl ribena, lidt balsamico, kanel og timian.

Den skal nu simres under låg i 2-3 timer. Den smages løbende til, og justeres alt efter hvor sød man vil have den. der tilsættes også lidt salt og peber

Ribena skal snildt udskiftes med andet. Dens eneste funktion er at tilføre retten sødme.





karakterer:
Opskriften er vist 8515 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-25 14:24:57
Vildt lækker! kan klart anbefales