spiseæble skrællet og skåret i tern1 spiseæble skrællet og skåret i tern
1
løg skåret i tynde ringe1 løg skåret i tynde ringe
175
g.
marinerede sildefiletter skåret i mindre stykker175 g. marinerede sildefiletter skåret i mindre stykker
karse efter smag karse efter smag
Opskrift:
Bland creme fraiche, sennep, sukker og peber.
Fyld æble, løg, sild og karse i og bland det det.
Lad retten trække et par timer i køleskab, så er den klar til servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7847 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider