Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget tunfisk med honning bagte persille- og gulerødder

Røget tunfisk med honning bagte persille- og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 gulerødder
4 persillerødder
3 spsk.olivenolie
1 spsk.flydende honning
2 tsk.gule sennepsfrø
300 g.rosenkål
30 g.smør
2 fedhvidløg, hakket
1 spsk.citronskal, revet
3 spsk.persille, finthakket
500 g.røget tunfisk, i skiver
 


Opskrift:

Rens og skær gulerødder og persillerødder i tykke staver, vend dem i varm olie på en tykbundet pande, sammen med honning og sennepsfrø, bred dem ud på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 minutter. Pensles evt. med olie under stegningen.

Kog rosenkålene og afdryp dem, sauter dem i en gryde med smør, drys hvidløg, citronskal og persille over.

Fordel rosenkålene på 4 varme tallerkner, anret de sprøde rødder på toppen og den skivede røget tunfisk ved siden af.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9000 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lisbet  -  2013-09-23 19:26:22
Skift rosenkål ud med savoykål og persillerødder med Hokkaido, røget tun med røget torsk - det smager rigtig godt. Farverne er også gode med den lyse fisk, grønne savoy og gule hokkaido...og så passer det godt til det der er i vores have lige nu.