Brune kager med sukat og appelsinskal

Brune kager med sukat og appelsinskal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
625 g.hvedemel
250 g.flormelis
125 g.mørk sirup
325 g.smør
2 tsk.nellike
2 spsk.kanel
1 stor tsk. potaske udrørt i lidt vand
100 g.sukat
100 g.appelsinskal
2 håndfulde smuttede finthakkede mandler
 
Opskrift:
Bland alle tørdelene i en skål. Hæld blandingen ud på bordet. Tilsæt sirup, potaske, sukat, appelsinskal og mandler. Skær smørret i små stykker og tilsæt det. Ælt det sammen.

Tril dejen ud i tre stænger, ca. 5 cm i diameter. Rul stængerne stramt ind i bagepapir og læg dem i køleskabet. Gerne til dagen efter.

Skær stængerne i 2 mm tynde skiver og bag kagerne i ca. 6 minutter på den næstøverste ribbe i ovnen, ved 200 gr. almindelig ovn

Tips:

1 portion giver ca. 200 stk.





karakterer:
Opskriften er vist 2910 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu