Røget tunfisk med hvidløgs kartoffelmos

Røget tunfisk med hvidløgs kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
1500 g.store kartofler
6 fedhvidløg
50 g.smør
 dl.mælk
 Salt
 Peber, friskkværnet
2 dl.balsamicoeddike
1 spsk.honning
50 g.smør i tern
500 g.røget tunfisk i strimler
 
Opskrift:
Skær de skrællede kartofler i store stykker og kom dem i en gryde sammen med de pillede hvidløg, kog dem møre i vand, der lige dækker, uden salt.

Giv mælk og smør et opkog, hæld vandet fra kartoflerne og hvidløg, og mos dem med den varme mælk, smag til med salt og peber.

Tag en tykbundet gryde og kog balsamicoeddike og honning ind til det halve, pisk den kolde smør i eddiken.

Anret kartoffelmosen på 4 tallerkner, fordel den skivede røget tunfisk på kartoffelmosen, og hæld saucen over.





karakterer:
Opskriften er vist 10434 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu