| |
|
Røget tunfisk med Kaperscreme
Røget tunfisk med Kaperscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
600 | g. | røget tunfisk i skiver600 g. røget tunfisk i skiver | 4 | skiver | citron4 skiver citron | | | Salt Salt | | | Peber, friskkværnet Peber, friskkværnet | 50 | g. | smør50 g. smør | 400 | g. | gulerødder skåret på langs med en ostehøvl400 g. gulerødder skåret på langs med en ostehøvl | 1 | dl. | creme fraiche1 dl. creme fraiche | 4 | spsk. | kapers4 spsk. kapers | | | |
| |
Smelt smørret i en tykbundet gryde, kom gulerødderne i sammen med lidt vand, citronskiver og salt, damp dem møre i 2 - 3 minutter.
Pisk creme fraiche stiv og smag til med salt, peber og kapers.
Anret på 4 tallerkner den røgede tunfisk, sammen med de varme gulerødder og kaperscremen.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10870 gange, og udskrevet 177 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|