Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget tunfisk med Kaperscreme

Røget tunfisk med Kaperscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.røget tunfisk i skiver
4 skivercitron
 Salt
 Peber, friskkværnet
50 g.smør
400 g.gulerødder skåret på langs med en ostehøvl
1 dl.creme fraiche
4 spsk.kapers
 
Opskrift:
Smelt smørret i en tykbundet gryde, kom gulerødderne i sammen med lidt vand, citronskiver og salt, damp dem møre i 2 - 3 minutter.

Pisk creme fraiche stiv og smag til med salt, peber og kapers.

Anret på 4 tallerkner den røgede tunfisk, sammen med de varme gulerødder og kaperscremen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10539 gange,
og udskrevet 169 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu