stort æg (pisket let sammen)1 stort æg (pisket let sammen)
400
g.
hvedemel (plus ekstra til æltning og udrulning)400 g. hvedemel (plus ekstra til æltning og udrulning)
Smagsvariationer du kan vælge imellem: Smagsvariationer du kan vælge imellem:
1
spsk.
vaniljesukker1 spsk. vaniljesukker
1
pose
brunkage pulver1 pose brunkage pulver
Revet skal af 1 økologisk citron Revet skal af 1 økologisk citron
Revet skal af 1 økologisk appelsin Revet skal af 1 økologisk appelsin
Erstat 50 gram af melet med 50 gram kakao Erstat 50 gram af melet med 50 gram kakao
Opskrift:
Smør og sukker piskes til en luftig og ensartet masse.
Ægget tilsættes og piskes med til dejen igen er ensartet.
Tilsæt smagsvarianten sammen med mel og ælt dejen til den er fast og jævn.
Neglene er halve smuttede mandler. De trykkes ned i dejen oven på en klat hjemmelavet syltetøj.
Det er syltetøjet der ligner sårsnask ved neglene. Husk at lave sådan nogle riller tilfældigt på "fingrene" så det ligner en finger.
Bages i ovnene ved. Ca 180° i 15 min.
Herefter er penslet med lidt mørk kakao, så de ser beskidte ud nogle steder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2019 gange, og udskrevet 51 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider