Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sunde protein- minipizzaer med skyr

Sunde protein- minipizzaer med skyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 35 stk.

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : 22Eliza

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
5 dl.lunken vand
50 g.gær
3 spsk.olivenolie
6 spsk.skyr (gerne med smag fx vanilje)
1 gulerod
3 spsk.havregryn
1000 g.mel fordelt mellem fuldkornsmel, rugmel og hvedemel alt efter hvor grov man ønsker dejen skal være. Jeg brugte 150 g rugmel, 400 g fuldkornsmel og 450 g hvedemel.
 
 Tomatsovs:
1 ds.flåede tomater
2 ds.tomatpuré (små)
1 spsk.olivenolie
 Basilikum
 Oregano
2 fedhvidløg
 
 Fyld:
 Fx kyllingepålæg med fedtfattig mozzarella
 


Opskrift:

Gæren røres ud i vandet.
Olie, skyr, gulerødder og salt blandes i.
melet tilsættes lidt efter lidt sammen med havregrynen og æltes godt.
Når dejen er glat, smidig og ikke klistret, deles den i 2 lige store klumper og hæver i 30 minutter.
Mel strøes ud på bordet og dejen formes som en lang pølse. Af denne formes små boller i hånden som lægges på bagepladen. Jeg fordelte 9 på hver plade og fik 27 af dejen.

Tomatsovs:
Hvidløgene hakkes fint og ingredienserne blandes godt sammen, hvorefter sovsen fordeles på bollerne.

Herefter fordeles fyldet på bollerne.
Minipizzaerne bages i en forvarmet varmluftsovn på 200 grader i 15-20 minutter.

Tips:

Jeg anbefaler at dele målene op i to, og lave dejen i to skåle - så er den lettere at ælte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2047 gange,
og udskrevet 24 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu