Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Efterårets æblekage

Efterårets æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Siw Pedersen

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.blødt smør
200 g.rørsukker
3 æg
2 tsk.vanillesukker
2 tsk.bagepulver
50 g.finthakkede mandler
1 citron (skrællen)
270 g.hvedemel
2 dl.mælk
 
2 spsk.kanel
2 spsk.rørsukker
5 æbler
1 stk.citron (saften)
2 spsk.smør (smeltet)
 


Opskrift:

Sukker og smør røres grundigt.
Revet citron skræl røres i.
Æggene røres i et ad gangen.
Vanillesukker, finthakkede mandler, bagepulver og mel blandes.
Blandingen røres i sammen med mælken og det hele røres grundigt.
Smør en springform (26 cm) og hæld dejen i.
Kagen pyntes med æblebåde, som trykkes let ned i dejen.
Drys æblerne med sukker og kanel
Bag kagen ved 200° i 30 min. - check om kagen er bagt, inden den tages ud af ovnen.
Dryp kagen med citronsaft.
Æblerne pensles med smeltet smør.
Åben springformen og lad kagen køle af.

Serveres lun med cremefraise eller flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2613 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu