Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget tunfisk med bagt kartoffel og stenbiderrogn

Røget tunfisk med bagt kartoffel og stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
4 bagte kartofler
2 dl.creme fraiche 38%
100 g.rødløg finthakket
1 bdt.snittet purløg
 Salt
 Peber, friskkværnet
100 g.renset stenbiderrogn
100 g.strimlet røget tunfisk
 
Opskrift:
Rør creme fraichen med rødløg og purløg, smag til med salt og peber, skær et kryds i de bagte rygende varme kartofler, tryk dem op og fyld dem med creme fraiche, top op med stenbiderrogn og røget tunfisk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6888 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu