Røget tunfisk med bagt kartoffel og stenbiderrogn

Røget tunfisk med bagt kartoffel og stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
4 bagte kartofler
2 dl.creme fraiche 38%
100 g.rødløg finthakket
1 bdt.snittet purløg
 Salt
 Peber, friskkværnet
100 g.renset stenbiderrogn
100 g.strimlet røget tunfisk
 
Opskrift:
Rør creme fraichen med rødløg og purløg, smag til med salt og peber, skær et kryds i de bagte rygende varme kartofler, tryk dem op og fyld dem med creme fraiche, top op med stenbiderrogn og røget tunfisk.


karakterer:
Opskriften er vist 7706 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu