Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget tunfisk med bagt kartoffel og stenbiderrogn

Røget tunfisk med bagt kartoffel og stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 bagte kartofler
2 dl.creme fraiche 38%
100 g.rødløg finthakket
1 bdt.snittet purløg
 Salt
 Peber, friskkværnet
100 g.renset stenbiderrogn
100 g.strimlet røget tunfisk
 


Opskrift:

Rør creme fraichen med rødløg og purløg, smag til med salt og peber, skær et kryds i de bagte rygende varme kartofler, tryk dem op og fyld dem med creme fraiche, top op med stenbiderrogn og røget tunfisk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6324 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu