Røget tunfisk sauce og pasta
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Kog pastaen al dénte i kogende, letsaltet vand, sigt pastaen og kom den tilbage i gryden. Hold den varm.
Varm olivenolie på en tykbundet pande, sauter løgene til de er bløde, ca. 5 minutter, tilsæt den hakkede røget tunfisk og spæd til med vand. Lad det simre i 3 - 4 minutter. Vend tunfisksaucen og den hakkede persille i pastaen og smag til med salt og peber. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 9008 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne