Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanteral sovs

Kanteral sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryse egnet

Indsendt af : Helene P

Indsendt :



Ingredienser:
40 g.smør
200 g.kantareller
2 dl.Verdi (hvidvin)
1 bouillon
2 dl.fløde
0.5 dl.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
1) svampene sauteres i smørret.
2) tilsæt vinen og kog op
3) tilsæt fløde og bouillon kog få minutter
4) tag nogle svampe fra på en lille tellerken og blend de resterende i sovsen.
5) lav en jævning af melet og lidt vand. kom det i sovsen og bag den op.
6) smag til med salt og peber

7) de fratagede svampe bruges som pynt til dit kød.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1460 gange,
og udskrevet 25 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu