Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget tunfisk og æggekage med creme fraiche og ost

Røget tunfisk og æggekage med creme fraiche og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.røget tunfisk i strimler
12 æg
3 dl.creme fraiche 18%
200 g.fint snittet skalotteløg
200 g.revet ost
 Olivenolie til stegning
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
4 storetomater
1 bdt.purløg snittet
1 rødløg meget finthakket
 Balsamicoeddike
 


Opskrift:

Pisk æg med creme fraiche, salt og peber. Varm lidt olie i en tykbundet pande og steg løgene til de er gyldne, hæld æggemassen over sammen med den strimlede tunfisk, drys med revet ost til sidst. Lad æggekagen blive gylden i bunden, sæt så panden i en 180 grader varm ovn i 8 - 10 minutter. Server den godt lun.

Tomaterne skæres i skiver, lægges i et fad og drysses med purløg og løg. Stænkes med balsamicoeddike.

Hertil serveres groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10564 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu