Karrysuppe med kokos og kylling

Karrysuppe med kokos og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Malene

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 hakkede løg
3-5 tsk.karry
4 fedfinthakkede hvidløg
0.5 kylling fintpillet af skroget
1.5 l.kogt varm vand
2 hønsebouillon terninger
1 dl.ris fx fuldkornsris
300 g.frosne ærter
3-5 gulerødder i tynde stængler
2 røde peberfrugter i tern
2 ds.kokosmælk
 Salt
 
Opskrift:
Steg løg i smør på en pande ved middel varme i 5 minutter, eller til de er bløde og blanke.
Herefter tilsættes karry og kylling og steges i 3 minutter.
Tilsæt så hvidløg og steg i 1 minut.
Kom vand og boullionterninger i og rør grundigt.
Når det koger tilsættes ris og 2 spsk salt. Dette skal koge i den tid som er angivet på de ris du bruger. (Jeg brugte brune ris, med en kogetid på 30 minutter).
Når risene er kogt (Tjek efter), så tilsættes gulerødder, ærter og peberfrugt sammen med kokosmælken og der skrues ned, så retten simrer i minimum 5 minutter. Hvis du ønsker, at dine grøntsager bliver blødere, så tilsæt dem eventuelt samtidig med risene.
Smag til med salt og karry.
Server retten med brød.


karakterer:
Opskriften er vist 7065 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu