Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrysuppe med kokos og kylling

Karrysuppe med kokos og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Malene

Indsendt :





Ingredienser:
4 hakkede løg
3-5 tsk.karry
4 fedfinthakkede hvidløg
0.5 kylling fintpillet af skroget
1.5 l.kogt varm vand
2 hønseboullion terninger
1 dl.ris fx fuldkornsris
300 g.frosne ærter
3-5 gulerødder i tynde stængler
2 røde peberfrugter i tern
2 ds.kokosmælk
 Salt
 


Opskrift:

Steg løg i smør på en pande ved middel varme i 5 minutter, eller til de er bløde og blanke.
Herefter tilsættes karry og kylling og steges i 3 minutter.
Tilsæt så hvidløg og steg i 1 minut.
Kom vand og boullionterninger i og rør grundigt.
Når det koger tilsættes ris og 2 spsk salt. Dette skal koge i den tid som er angivet på de ris du bruger. (Jeg brugte brune ris, med en kogetid på 30 minutter).
Når risene er kogt (Tjek efter), så tilsættes gulerødder, ærter og peberfrugt sammen med kokosmælken og der skrues ned, så retten simrer i minimum 5 minutter. Hvis du ønsker, at dine grøntsager bliver blødere, så tilsæt dem eventuelt samtidig med risene.
Smag til med salt og karry.
Server retten med brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5134 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu