Smelt gæren i sukker og salt.
Lun mælk og olie så det er lille finger varm.
Put alt i røremaskinen, og lad den ælte i 10-15 min.
Form bollerne, lig den på en plade, og lad hæve i 1 time.
Pensel med æg og mælk.
Bages ved 200grader i alm. Ovn i 12 min
TIP: vej bollerne, så det blir ca loge store. Ca 75-80gram.
Super lækre boller, som er luftige og lette.
De er lige så gode , selvom de har været i fryseren :)
Put evt. Chokolade stykker, gulerodstrimler, eller lign i.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1359 gange, og udskrevet 46 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider