citroner, Fintrevet skal og saft heraf2 citroner, Fintrevet skal og saft heraf
Glasur: Glasur:
1
citron Fintrevet skal og saft heraf1 citron Fintrevet skal og saft heraf
Flormelis Flormelis
Opskrift:
KAGE:
Smelt smørret.
Pisk æg og sukker lyst og skuffende.
Tilsæt det smeltede smør.
Tilsæt mandler, mel, bagepulver, fløde og citron skal/saft.
Rør dejen sammen, til den er ensartet og lind.
Hæld dejen i en aflang form.
Bag kagen i 1 time på 170 grader (almindelig ovn).
GLASUR:
Rør citron skal/saft sammen med en passende mængde flormelis, til glasuren har den ønskede konsistens.
Fordel glasuren på den afkølede kage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4208 gange, og udskrevet 62 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider