Røget tunfisk med sauce, spinat og purløg

Røget tunfisk med sauce, spinat og purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.røget tunfisk
2 dl.tør hvidvin
100 g.koldt smør
300 g.frisk spinat
4 spsk.snittet purløg
 Smør til stegning
 Salt
 Peber friskkværnet
 
Opskrift:
Varm smørret i en rummelig pande, steg den revne spinat i smørret til den er blød, bland den strimlede røget tunfisk i, og lad fisken blive varm. Krydres med salt og peber.

Kom hvidvinen i en tykbundet gryde og lad det koge igennem, pisk den kolde smør i, og smag til med salt og peber, tilsæt purløg.

Anret spinaten med fisken på 4 tallerkner, kom den varme sauce over, server straks.

Hertil kan evt. serveres groft brød eller kogt jasminris til.


karakterer:
Opskriften er vist 7929 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu