skyr (gerne med smag fx vanilje)6 spsk. skyr (gerne med smag fx vanilje)
1
gulerod1 gulerod
3
spsk.
havregryn3 spsk. havregryn
150
g.
rugmel150 g. rugmel
400
g.
fuldkornsmel400 g. fuldkornsmel
450
g.
speltmel450 g. speltmel
Tomatsovs: Tomatsovs:
1
ds.
flåede tomater1 ds. flåede tomater
2
ds.
tomatpuré (små)2 ds. tomatpuré (små)
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
Basilikum Basilikum
Oregano Oregano
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
Fyld: Fyld:
Fx kyllingepålæg med fedtfattig mozzarella Fx kyllingepålæg med fedtfattig mozzarella
Opskrift:
Jeg anbefaler at dele målene op i to, og lave dejen i to skåle - så er den lettere at ælte.
Gæren røres ud i vandet.
Olie, skyr, gulerødder og salt blandes i.
melet tilsættes lidt efter lidt sammen med havregrynen og æltes godt.
Når dejen er glat, smidig og ikke klistret, deles den i 2 lige store klumper og hæver i 30 minutter.
Mel strøes ud på bordet og dejen formes som en lang pølse. Af denne formes små boller i hånden som lægges på bagepladen. Jeg fordelte 9 på hver plade og fik 27 af dejen.
Tomatsovs:
Hvidløgene hakkes fint og ingredienserne blandes godt sammen, hvorefter sovsen fordeles på bollerne.
Herefter fordeles fyldet på bollerne.
Minipizzaerne bages i en forvarmet varmluftsovn på 200 grader i 15-20 minutter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3960 gange, og udskrevet 49 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider