Bread Gulab Jamun (Sukkerkugler med brød)

Bread Gulab Jamun (Sukkerkugler med brød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : meera

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.toastbrød
4-8 spsk.mælk
3 dl.olie
1 dl.sukker
1 dl.vand
1 spsk.smør
1 tsk.frisk citron
 
Opskrift:
De 4 toastbrøds kanter skæres væk.
Toastbrødene blandes med mælk til det har en blød dej konsistens.

En spsk. smør varmes op i mikroovnen og anvendes til form af kugler (af toastbrøddejen således det ikke klister).

Smør det smeltede smør på begge håndflader og rul dejen til små kugler (ca. 6 stk).

I en gryde varmes vand og sukker op i ca. 15 min.

Der imens steges kuglerne i en gryde med olie til de har en brun farve.
Slukkes kogningen af sukkersiruppen (sukker og vand) og lidt frisk presset citron hældes i.

Herefter vendes kuglerne i sukkersiruppen og bevares 1 time til de bliver serveret. Velbekomme - en indisk dessert.





karakterer:
Opskriften er vist 3744 gange,
og udskrevet 46 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu