Haparanda-souce

Haparanda-souce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Mayonnaisesaucer

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.ægte mayonnaice
1 dl.Piskefløde
 Tomatketchup
 Salt
 peber
 Sennep
 Revet peberrod
 
Opskrift:
Mayonnaisen og den stift piskede fløde blandes og smages til med de forskellige krydderier. Sovsen kan serveres til fisken eller hældes over denne

Tips:

Kan bruges til varm laks og er meget lækker som dressing til kold laks.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1560 gange,
og udskrevet 41 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu