Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karry pilaf

Karry pilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.magert lammekød
4 spsk.olie
2 løg
200 g.løse ris
2 spsk.karry
5 dl.lammebouillon
100 g.tørrede abrikoser
50 g.rosiner
1 æble
 Salt
 


Opskrift:

Skær lammekødet i tern.

Opvarm olien i en gryde og brun kødet til det er gyldent. Hak og svits løgene sammen med kødet. Drys karry og ris i under omrøring. Spæd med bouillon og bring i kog.

Lad dem simre 20 minutter til væden er opsuget.

Skær abrikoserne i små tern og kom dem i risene sammen med rosinerne. Skræl æblet, del det i kvarte og tag kernehuset ud. Skær det i små tern og kom dem i risene ca. 5 minutter før endt kogetid.

Smag karry pilafen til med salt og evt. mere karry.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10314 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu