Karry pilaf

Karry pilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.magert lammekød
4 spsk.olie
2 løg
200 g.løse ris
2 spsk.karry
5 dl.lammebouillon
100 g.tørrede abrikoser
50 g.rosiner
1 æble
 Salt
 
Opskrift:
Skær lammekødet i tern.

Opvarm olien i en gryde og brun kødet til det er gyldent. Hak og svits løgene sammen med kødet. Drys karry og ris i under omrøring. Spæd med bouillon og bring i kog.

Lad dem simre 20 minutter til væden er opsuget.

Skær abrikoserne i små tern og kom dem i risene sammen med rosinerne. Skræl æblet, del det i kvarte og tag kernehuset ud. Skær det i små tern og kom dem i risene ca. 5 minutter før endt kogetid.

Smag karry pilafen til med salt og evt. mere karry.





karakterer:
Opskriften er vist 12916 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu