Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hurtige morgen boller (rismælk)

Hurtige morgen boller (rismælk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryse egnet

Indsendt af : Helenep

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.hvedemel
50 g.gær
2 spsk.sukker
3 dl.rismælk
2 æggeblommer
100 g.margarine
 


Opskrift:

225 grader i 10-15 min

*tænd ovnen
*margarine lunes og mælken hældes i.
*gær røres ud i lidt af sukkeret.
*æg og sukker blandes i mælkeblandingen.
*gær hældes nu i blandinge.
*mel æltes lidt efter lidt. tilsæt ikke mere mel. dejen skal være klistret.

bollerne hæver en hel del så sæt dem på bagepladen ved brug af 2 skeer og med god afstand til hinanden og ovnvæggen.

smørres med æggehvide eller kold kaffe







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 3764 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

forfatteren  -  2015-07-29 20:19:47
kom evnt chokolade stykker eller rosiner i til aftenskaffen eller eftermiddags kaffen.