neutral philadelphia smøreost400 g. neutral philadelphia smøreost
50
g.
chokolade krymmel50 g. chokolade krymmel
385
g.
frosne, udstenede kirsebær385 g. frosne, udstenede kirsebær
1
spsk.
sukker med top1 spsk. sukker med top
Opskrift:
Knus kiksene til smulder og hæld det i en skål.
Smelt smørret, hæld det i skålen og bland det godt rundt med hænderne.
Fordel kiksemassen i et tærtefad og pres det ned, så det bliver en fast bund.
Forband bunden i 10 minutter på 200 grader (almindelig ovn).
Mens bunden bages, laves ostemassen.
Rør osten og krymmel sammen i en skål.
Smør osten forsigtigt ud på den varme bund. (Bunden vil begynde at smelte osten, så den bliver lettere at fordele.)
Fordel kirsebærene på osten. (Hvis man ønsker kagen helt dækket med bær, skal der bruges dobbelt så mange.)
Drys sukker over.
Bages i 20 minutter på samme temperatur.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4454 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider