Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karins Hindbærlagkage * Delux

Karins Hindbærlagkage * Delux, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : K.Skærbye

Indsendt :





Ingredienser:
3 lagkagebunde
 
750 g.frossen hindbær -
3-6 spsk.flormelis (sukker )
3-5 spsk.vanilje sukker
5 dl.creme fraiche 38 %
4 dl.piskefløde skum
 


Opskrift:

Hindbærerne skal afdryppe i en sigte natten over, dette er meget vigtig.
Næste dag :
Bland vanilje sukker og flormelis i cremefraiche og smag det hele til.
Pisk cremefraiche så den er stiv.
Pisk fløden stiv
Tag flødeskum og vend det i cremefraiche og smag det til, engang mere.

Pak bunde ud, kom ca. ½ delen af hindbær på
kom ½ delen af cremen på,
1 bund igen, så hindbær igen og cremen til sidst
kagen skal stå i køleskab i mindst 3-4 timer ( laves helst ikke mere end 8 timer i forvejen )
Læg et marcipan låg over.
Pynt så kage som du selv vælger.
Jeg har sigtet flormelis over kagen og sat hindbær og brombær på tandstik så de ikke glider.
Kan også komme chokolade på eller flødeskum, så bliver de sidende.
Den smager så fuglene synger , Lidt lig Gåsebryst, men mere smag, hvis man kan lide det.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3854 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu