varmrøget laks 4 stykker600 g. varmrøget laks 4 stykker
500
g.
frisk spinat500 g. frisk spinat
50
g.
smør50 g. smør
reven muskatnød reven muskatnød
1
kg.
kartofler 1 kg. kartofler
Pynt: Pynt:
skalrejer skalrejer
muslinger muslinger
citron citron
Opskrift:
Spinat:
Spinaten rives og blancheres. Hakkes groft og sauteres i smør. Tilsættes piskefløde og koges ind til den ønskede konsistens. Tilsmages med reven muskatnød, salt og peber.
Laks:
Laksen varmes i ovnen ca. 10 minutter ved 180 grader.
Anretning:
Laksen anrettes på tallerken, pyntes med skalrejer, muslinger og citron.
Til retten serveres friskkogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.1
(25 stemmer)
Opskriften er vist 40742 gange, og udskrevet 900 gange.
Kommentarer
Flemming - 2009-12-25 23:13:10 Flødelegeret UDEN angivelse af mængden af fløde - spændende.....
Heroneya - 0000-00-00 00:00:00 nem at lave, men der er ikke ret meget smag i denne ret.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider