Varmrøget laks med flødestuvet spinat

Varmrøget laks med flødestuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:

Varmrøget laks med flødestuvet spinat, billede 4 Varmrøget laks med flødestuvet spinat, billede 1 Varmrøget laks med flødestuvet spinat, billede 2 Varmrøget laks med flødestuvet spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.varmrøget laks 4 stykker
 
 Flødestuvet spinat:
500 g.frisk spinat
50 g.smør
5 dl.piskefløde
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1 kg.kartofler
 
 Pynt:
 skalrejer
 muslinger
 citron
 dild
 
Opskrift:
Spinat:
Spinaten skylles grundigt i flere hold vand og blancheres.
Hakkes groft og sauteres i smør. Tilsættes piskefløde og koges ind til den ønskede konsistens. Tilsmages med reven muskatnød, salt og peber.

Laks:
Laksen varmes i ovnen ca. 10 minutter ved 180 grader.

Anretning:
Laksen anrettes på tallerken, pyntes med skalrejer, muslinger og citron. Til retten serveres friskkogte kartofler.

Tips:

I stedet for frisk spinat kan bruges frossen helbladet spinat som knuges fri for vand inden det hakkes og sauteres i smør.

Kogte skalrejer kan købes på frost.
Muslinger skal koges og dertil kan bruges denne opskrift. https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/15236/frisk-kogte-muslinger


karakterer:
Opskriften er vist 43770 gange,
og udskrevet 918 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu