Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rikke Stougaards abrikos/ferskensyltetøj

Rikke Stougaards abrikos/ferskensyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 pers

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : rikke stoug

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.ferskener
500 g.abrikoser
2 ds.klementiner
2 spsk.lavendelblomster
2 grapeskal og saft
450 g.sukker
0.5 citron
 atamon
 


Opskrift:

½ bakke ferskener fra Irma, der er de saftigst og mest modne, dvs. 500 gram
1 bakke abrikoser på 500 gram
2 dåser klementiner med saft
de inderste mandler fra abrikoserne, de knækkes med en nøddeknækker, stillet på langs
reven skal af 2 grapefrugter, plus saften af ½ grapefrugt
1- 2 spiseskefulde lavendelblomster, gerne friske, kan købes tørrede i matas, kan udelades
½ citron skåret ud med skal
450 gram sukker, det brugte jeg, du kan prøve honning i stedet

Disse ting koges sammen i 10 minutter
Derefter tages to teskefulde rød melatin som røres ud i 2 spsk sukker, vigtigt, ellers kommer der klumper og røres sammen for sig, mens syltetøjet koger, hældes det i, der røres rundt i to minutter med varme. Der kommes to kapsler atamon i, dvs. af hætten der er på den. Derefter hældes syltetøjet på glas, der først er skyllet i atamon, ca. to kapsler og 2 dl vand, det konserverer syltetøjet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1534 gange,
og udskrevet 23 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu