Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alletiders rabarbergrød

Alletiders rabarbergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annika

Indsendt :





Ingredienser:
2 kg.rabarber
1 l.vand (til kogning)
400 g.sukker
12 spsk.Ideal Jævning til rabarbergrød
5 dl.koldt vand (til jævningen)
 


Opskrift:

Rabarberne renses/vaskes og skræres groft.
Rabarber, vand og sukker koges/simrer under låg i ca 30 min.
Frugt og "rabarbervand" sies fra hinanden.
"Rabarbervandet" kommes tilbage i gryden.
Jævningspulveret og det kolde vand røres ud i en lille skål.
Når det er blevet jævnt, tilsættes dette til "rabarbervandet".
Lad dette koge i 2 min.
Hældes på stor fin gennemsigtig glasskål.

(PS: Det jævningspulver som man køber nu til dags er uden farve. Ønskes grøden i fin lyserød/pink farve, kan der tilsættes rød frugtfarve efter behov i gryden samtiddig med at jævningen tilsættes :o)

Sættes på køl eller serveres lun.
Vi elsker at spise den med vaniliecreme... :o)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6786 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu