Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laksetimbale med rejemousse

Røget laksetimbale med rejemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.røget laks, 8 skiver
150 g.rejer
1 1/2 dl.creme fraiche 18%
1 tsk.revet peberrod
3 bl.husblas
1/2 citron, saften heraf
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1 pt.brøndkarse
4 cherrytomater
1/2 citron
4 friske grønne asparges
4 krebs
 
Opskrift:
Timbale:
4 små folieforme eller kopper á 1,2 dl, "fores" med lakseskiverne. Husblasen udblødes i vand. Rejerne hakkes groft og knuges fri for vand og blandes i crème frâichen. Smages til med peberrod og citron. Husblasen smeltes i lunt vandbad, og vendes i blandingen. Rejemoussen fordeles i de fire forme. Stilles køligt - eventuelt til næste dag.

Tilbehør:
Asparges skylles og dampes i letsaltet vand. Sherrytomaterne halveres. Den halve citron deles i fire både.

Anretning:
Laksetimbalerne vendes ud og anrettes på tallerkener. Pyntes med brøndkarse, asparges, citron, sherrytomat og krebs.

Lun flûte og smør serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22041 gange,
og udskrevet 652 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Vibeke  -  2018-07-02 11:58:46
Man kunne evt. anvende et mere fedtfattigt produkt end cremefraiche. Jeg kom et blad husblas i per dl. Gammel tommelfingerregel som også passede her. Jeg har også kommet hakket dild i blandingen, synes jeg selv giver en friskhed. lidt nemmere at pynte med lakserogn som jo også er lækkert, en krebs er besværlig at spise.

Birgitte  -  2012-04-01 08:11:12
God kombination af peberrod og røget laks. Mængden af husblas kan efter min smag godt reduceres.

Rikke  -  2008-11-21 10:48:00
Super lækker forret! Nem at lave - og så kan den laves i forvejen.