Æggene piskes sammen med sukkeret i en tykbundet gryde. Mel tilsættes og dejen røres godt sammen til massen er helt glat. Pisk mælk og vaniljekorn i massen og varm det op under omrøring. Lad cremen koge op i et par minutter under omrøring. Pisk derefter fløden til flødeskum. Cremen og flødeskum blandes nu sammen til en kold creme.
Smør et lag hinbærmarmelade oven på to af bundene og på undersiden af den øverste bund. Læg bundene sammen med flødecremen og rør glasur af flormelis, kakao, kogende vand og træk det over kagens øverste lag.
Marcipanen æltes sammen med flormelis til en klump og rulles ud til en rulle så lang som kagen er høj. Marcipanbåndet monteres om kagen og stilles koldt et par timer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(38 stemmer)
Opskriften er vist 18276 gange, og udskrevet 220 gange.
Kommentarer
- 2020-01-17 15:06:43 Der mangler makroner
Charlotte - 2015-07-17 16:46:21 Den lyder spændende og ikke alt for svær, den skal prøves snarest
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider