Grove kiks (Gode og sprøde)
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : ved ikke Indsendt af : IDC Indsendt : Red : |
Fotograf: IDC |
|
Kerner, frø og havregryn blendes i ca. 8-10 sekunder og kommes i en skål. Tilsæt mel, bagepulver, salt, olie og vand. Det hele røres sammen. Dejen skal være ret fugtig.
Dejen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 40x40 cm. Kiksedejen skæres ud med pizzarulle i kiksestørrelse. Bag kiksene midt i ovnen ved 200 grader i alm. ovn i ca. 14-15 min. Kiksene skal være helt gennembagte og lysebrune for at blive sprøde og derved træder smagen bedre frem. De afkøles lidt og brækkes derefter i stykker. Kiksene opbevares i en tæt beholder. Kiksene kan spises med ost eller marmelade eller bare helt som de er. |
|
Opskriften er vist 15568 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne