Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grove kiks (Gode og sprøde)

Grove kiks (Gode og sprøde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved ikke

Indsendt af : IDC

Indsendt :

Grove kiks (Gode og sprøde), billede 4 Grove kiks (Gode og sprøde), billede 1 Grove kiks (Gode og sprøde), billede 2 Grove kiks (Gode og sprøde), billede 3
Fotograf: IDC  

Ingredienser:
0.5 dl.solsikkekerner
0.5 dl.sesamfrø
0.5 dl.græskarkerner
0.5 dl.hørfrø
 lidtchiafrø
0.5 dl.havregryn
100 g.grahamsmel
0.5 tsk.bagepulver
1 dl.koldt vand
0.5 dl.olivenolie
1 tsk.salt
 
 


Opskrift:

Kerner, frø og havregryn blendes i ca. 8-10 sekunder og kommes i en skål. Tilsæt mel,bagepulver,salt,olie og vand. Det hele røres sammen. Dejen skal være ret fugtig.
Dejen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 40cm.x40cm.
Kiksedejen skæres ud med pizzarulle i kiksestørrelse.
Bag kiksene midt i ovnen ved 200 grader i alm. ovn i ca.14-15 min.
Kiksene skal være helt gennembagte og lysebrune for at blive sprøde og derved træder smagen bedre frem.
De afkøles lidt og brækkes derefter i stykker.
Kiksene opbevares i en tæt beholder.

Kiksene kan spises med ost eller marmelade eller bare helt som de er.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8915 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu