Kerner, frø og havregryn blendes i ca. 8-10 sekunder og kommes i en skål. Tilsæt mel,bagepulver,salt,olie og vand. Det hele røres sammen. Dejen skal være ret fugtig.
Dejen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 40cm.x40cm.
Kiksedejen skæres ud med pizzarulle i kiksestørrelse.
Bag kiksene midt i ovnen ved 200 grader i alm. ovn i ca.14-15 min.
Kiksene skal være helt gennembagte og lysebrune for at blive sprøde og derved træder smagen bedre frem.
De afkøles lidt og brækkes derefter i stykker.
Kiksene opbevares i en tæt beholder.
Kiksene kan spises med ost eller marmelade eller bare helt som de er.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10599 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider