Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks med cremede dildkartofler

Røget laks med cremede dildkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Røget laks med cremede dildkartofler, billede 4 Røget laks med cremede dildkartofler, billede 1 Røget laks med cremede dildkartofler, billede 2 Røget laks med cremede dildkartofler, billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
6 tynde skiver røget laks
6-8 skrællede kartofler
2 1/2 dl.piskefløde
1/2 spsk.dijonsennep
1 bdt.dild
1 tsk.salt
1 tsk.peber
 


Opskrift:

Del kartoflerne i kvarte og kog dem 5 min. i saltet vand. Hæld vandet fra og kog kartoflerne med piskefløde og sennep. Når det får en cremet konsistens, tilsættes dild, salt og peber.

Anret laksen på to tallerkener og server de varme cremede kartofler til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22609 gange,
og udskrevet 356 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ann Mikkelsen  -  2016-04-26 07:46:47
..også godt med lidt letkøbte grønne asparges til, uhm.


Ann Mikkelsen  -  2016-04-26 07:45:39
SÅ lækket, og det tager jo ingen tid at lave 😍