Helles Rabarbertærte med marengs

Helles Rabarbertærte med marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 pers

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : den forbagte bund

Indsendt af : Helle Brandt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
225 g.hvedemel
175 g.smør/margarine
3 spsk.sukker
2 æggeblommer
 
 Fyld:
400 g.rabarber
0.5 dl.sukker
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.kartoffelmel
 
 Marengs låg:
2 æggehvider
1 tsk.eddike
100 g.sukker
 
Opskrift:
Bund:
Mel og smør smuldres, sukker tilsættes og dejen samles med æggeblommer.
Hviler i køleskabet 1 time.

Sæt ovnen på 200 °C alm. ovn.

Smør en tærteform, rul dejen ud og læg den i formen.
Bag bunden i 15 min

Fyld:
Rengør og snit rabarberne i 1 cm stykker, bland med sukker og kartoffelmel.
Læg rabarberne i tærtebunden.

Bages 15 min.

Marengs låg:
æggehviderne piskes stive, edikke og sukker tilsættes og der piskes til massen er sej.
Massen lægges over de bagte rabarber.

Bages 15 min til marengsen er gylden.

Server lun med flødeskum

Tips:
Bunden kan bages i forvejen





karakterer:
Opskriften er vist 13215 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-29 20:39:28
Lækker opskrift. Jeg kan kun give topkarakter. Jeg brugte frosne rabarber, som jeg dog tøede op for brug. Den er dejlig, også uden flødeskum.

  -   2015-05-04 19:50:11
Der skal stå 0,5 dl sukker ved fyldet