Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















The Incredible Chocolate cheese cake

The Incredible Chocolate cheese cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12-16 Pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Kevin

Indsendt :





Ingredienser:
4 PakkerOreo
300 g.Fed Creme fraiche
200 g.Mørk chokolade (+75%)
1-3 tsk.Lakridspulver (valgfri)
125 g.Smør
160 g.Sukker
1 Citron
1 spsk.Citronskal
600 g.Philadelphia Original
3 dl.Fløde
1 Vaniljestang
 


Opskrift:

Bunden

3 Pakker Oreo
125g Smør

Sæt smør til at smelte. Knus oreos i en blender eller med en stavblender og bland dem med det smeltet smør. Pres massen hårdt med fingrene eller en flad overflade til en bund i en indsmurt springform (maks. 22 cm) Lad den stå på køl i en halv time inden du kommer Chokoladecremen på.

Chokoladecremen

300g Philadelphia Original
150g Creme fraiche
1,5dl. Fløde
200g Mørk chokolade
1-3tsk. Lakridspulver
½ Citron
½ Vaniljestang
80 Sukker

Smelt chokoladen over et vandbad og stil til siden. Pisk flødeost og sukker jævnt. Rør vaniljekorn og citron I massen. Vend derefter creme fraichen i massen. Pisk fløden stiv, men ikke til flødeskum og vend forsigtigt i massen med en dejskraber. Put nu den smeltede chokolade i massen og vend forsigtigt. Tilsæt nu 1-3 tsk. lakridspulver i chokolademassen alt efter hvor stærk smagen skal være. Fordel nu chokoladecremen jævnt i springformen på Oreobunden.

Efter du har lagt cremen på Oreobunden kan du skille den resterende pakke Oreos ad, fjerne cremen i midten og læggen kiksene ud på cremen som et kikselag mellem de to cremer.

Vaniljecremen

300g Philadelphia Original
150g Crème Fraiche
1,5dl. Fløde
80g Sukker
½ Citron
1 spsk. Citronskal

Pisk flødeost og sukker jævnt. Rør vaniljekorn, citronsaft og citronskal i massen. Vend derefter creme fraichen i massen. Pisk fløden stiv og vend i massen forsigtigt. Kom vaniljecremen oven på det midterste kikselag. Stil kagen i køleskabet natten over, servers kold.

Tips
Eventuelt pynt kagen med friske bær og revet chokolade.


Tips:

OBS: Kagen skal stå i køleskabet minimum 8 timer. Det forslås at lave kagen dagen før brug.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 2413 gange,
og udskrevet 27 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu