Tag mazarin tærten og hindbærrouladen og mos/ælt det godt sammen tilsæt kakaopulver og romessens og ælt igen og derefter hindbærsyltetøj og ælt til en fast mørk chokolademasse . Det er noget grasværk så vil anbefale at bruge en håndmikser, ellers er det bare klør fem ned i skålen . Når du har ældet dejen godt sættes til side, indtil roulade bunden er færdig.
DEN SKAL IKKE SÆTTES PÅ KØL, DA DEN SKAL PÅ EN VARM BUND!
Roulade dejen:
Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.
Smør dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 grader i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir. Smør romkugle dejen på og rul den derefter sammen.
Den er bedst, når den serveres kold!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5066 gange, og udskrevet 75 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider