Lakserulle med brøndkarse og flutes

Lakserulle med brøndkarse og flutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Lakserulle med brøndkarse og flutes, billede 4 Lakserulle med brøndkarse og flutes, billede 1 Lakserulle med brøndkarse og flutes, billede 2 Lakserulle med brøndkarse og flutes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
1 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Tilbehør:
Brøndkarse, frisk
Flutes
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Lakserester, æg, flødeost og creme fraiche blendes og røres sammen med purløgene.

Læg lakseskiverne på et stykke plastfilm ovenpå et stort stykke staniol, således at skiverne ligger helt tæt sammen uden mellemrum. Fordel blandingen fra blenderen udover og rul sammen med plastfilmen. Sno enderne af filmen og pak rullen ind i staniol.

Rullen lægges i fryseren (evt. køleskab, hvis det varer længere tid inden retten skal serveres) i 10-15 min.

Servering:
Pak rullen ud og skær den forsigtigt i skiver på skrå. Disse anrettes på tallerkenen, med brøndkarse og evt. et salatblad. Flûtes med smør gives til.





karakterer:
Opskriften er vist 30003 gange,
og udskrevet 824 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4704 (1120 kcal)
KJ pr. Pers. 588 (140 kcal)
Vægt ialt 545 gram
Vægt pr. Pers. 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 863 KJ (205 kcal)
Protein 14.6 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 1.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu