Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lakserulle med brøndkarse og flutes

Lakserulle med brøndkarse og flutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Lakserulle med brøndkarse og flutes, billede 4 Lakserulle med brøndkarse og flutes, billede 1 Lakserulle med brøndkarse og flutes, billede 2 Lakserulle med brøndkarse og flutes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
1 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Tilbehør:
Brøndkarse, frisk
Flûte. fint. industrifremstillet
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Lakserester, æg, flødeost og creme fraiche blendes og røres sammen med purløgene.

Læg lakseskiverne på et stykke plastfilm ovenpå et stort stykke staniol, således at skiverne ligger helt tæt sammen uden mellemrum. Fordel blandingen fra blenderen udover og rul sammen med plastfilmen. Sno enderne af filmen og pak rullen ind i staniol.

Rullen lægges i fryseren (evt. køleskab, hvis det varer længere tid inden retten skal serveres) i 10-15 min.

Servering:
Pak rullen ud og skær den forsigtigt i skiver på skrå. Disse anrettes på tallerkenen, med brøndkarse og evt. et salatblad. Flûtes med smør gives til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 26206 gange,
og udskrevet 597 gange.


Energi:
KJ total 4704 (1120 kcal)
KJ pr. Pers. 588 (140 kcal)
Vægt ialt 545 gram
Vægt pr. Pers. 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 863 KJ (205 kcal)
Protein 14.6 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu