Lakserester, æg, flødeost og creme fraiche blendes og røres sammen med purløgene.
Læg lakseskiverne på et stykke plastfilm ovenpå et stort stykke staniol, således at skiverne ligger helt tæt sammen uden mellemrum. Fordel blandingen fra blenderen udover og rul sammen med plastfilmen. Sno enderne af filmen og pak rullen ind i staniol.
Rullen lægges i fryseren (evt. køleskab, hvis det varer længere tid inden retten skal serveres) i 10-15 min.
Servering:
Pak rullen ud og skær den forsigtigt i skiver på skrå. Disse anrettes på tallerkenen, med brøndkarse og evt. et salatblad. Flûtes med smør gives til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 27524 gange, og udskrevet 694 gange.
Energi:
KJ total 4704 (1120 kcal)
KJ pr. Pers. 588 (140 kcal)
Vægt ialt 545 gram
Vægt pr. Pers. 68 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 863 KJ (205 kcal) Protein 14.6 gram Fedt 16.1 gram Kulhydrat 1.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider