Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk rosmarinkølle

Italiensk rosmarinkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italiensk rosmarinkølle, billede 4 Italiensk rosmarinkølle, billede 1 Italiensk rosmarinkølle, billede 2 Italiensk rosmarinkølle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 lammekølle på godt 2 kg
2 kvistefrisk rosmarin
2-3 fedhvidløg
1.5 tsk.salt
 peber
1-2 spsk.olivenolie


Tilbehør:
små pillede kartofler vendt i lidt smør og persille samt stegte aubergineskiver eller grønne bønner
Opskrift:

Træk bladene af rosmarin kvistene og hak bladene sammen med de pillede hvidløg. Skær nogle små ridser i lammekøllen og fyld dem med rosmarinblandingen.

Gnid køllen med salt, peber og olivenolie og læg den på rist i en bradepande. Brun den ca. 20 min. ved 250 grader C. alm. ovn. Dæmp varmen til 160 grader C. alm. ovn og steg køllen ca. 2 time.

Mens køllen steger, kan man på ægte italiensk manér enten dryppe den med lidt hvidvin eller stænke med lidt god vineddike.
Lad køllen trække 10 min. under folie, inden den skæres for.

Server små pillede kartofler vendt i lidt smør og persille samt stegte aubergineskiver eller grønne bønner til lammekøllen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (17 stemmer)

Opskriften er vist 27640 gange,
og udskrevet 714 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu